Sin City
Sin City

(2005)

124 min.

Ingen bedømmelser endnu.

03. jun 2005

01. feb 2006

Sin City

Action

Krimi

Thriller

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

$ 40.000.000

Velkommen til Sin City. Byen for de barske, de korrupte og de sønderknuste. Nogle kalder den mørk og hårdkogt – andre kalder den et hjem. Nogle vil have hævn – andre higer efter forløsning. Og så er der dem, der håber på lidt af begge dele. Et univers fyldt med tøvende helte, som forsøger at gøre det rigtige i en by, der ikke levner nogen mange chancer.

Den centrale historie følger Marv, en hårdkogt nævekæmper, som altid er gået egne veje. Da Marv tager den gudesmukke pige, Goldie, med hjem en aften, får han sit livs chok næste morgen, da hun ligger død ved siden af ham. Marv endevender da byen for at opklare mordet på sit livs elskede.

Herudover er der historien om privatdetektiven Dwight, der forsøger at slippe væk fra sin brogede fortid. Da en strømer bliver dræbt i Old Town, får Dwight travlt med at søge efter den skyldige blandt venner og fjender i byens letlevende natteliv.

Og endelig er der historien om John Hartigan – den sidste ærlige strømer i Sin City. Med kun en time tilbage af sin karriere, indvilliger han i at forsøge at redde en 11-årig pige fra en sadistisk senatorsøn – med overraskende resultat!

Brittany Murphy fundet død i badet

Brittany Murphy fundet død i badet

Oprettet: 21. December 09 kl. 04:23

Søndag morgen blev Brittany Murphy, som blandt andet medvirkede i filmene "Clueless (1995)" og "Sin City", fundet bevidstløs i sit hjem, af hendes mor skriver TMZ.

Ifølge TMZ, så blev skuespillerinden fundet bevidstløs i sit hjem i Los Angeles kl. 8 lokal tid søndag morgen.

Moderen fandt hende på badeværelset i det hjem hun delte med sin mand, Simon Monjack.

Moderen ringede straks 91...

Læs Mere

Læst 4716 gange

Kilde: TMZ.COM