Fidibus
Fidibus

(2008)

105 min.

Hel stjerneHel stjerneHel stjerneHel stjerneTom stjerneTom stjerne 66 % (2 stemmer)

13. okt 2006

17. apr 2007

Fidibus

Gangster

Komedie

Danmark

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

Fidibus er en småkriminel komedie om Kalle, en pæn dreng fra middelklassen, som på grund af gammel gæld og for gammelt venskabs skyld, havner som Fidibus (stik i rend dreng) for hashbaronen, Paten, men kun indtil Paten helt forskyldt ryger i brummen og Kalle blive bedt om at køre butikken imens. Og man rører ikke Patens penge, Patens bil og slet ikke Patens pige, Saby, som forøvrigt er dummere end vand, tacky klædt og ude af stand til at lægge en ordentlig makeup. Hun er også pænere uden og helt vild sød når hun sover… Hella Joof har lavet en småkriminel og fræk komedie med bl.a. Rudi Køhnke, Lene Maria Christensen, Jonatan Spang, Jokeren og Mia Lyhne.

Hella Joof laver

Hella Joof laver "Fidibus"

Oprettet: 26. August 05 kl. 20:06

Hella Joof går i gang med sit tredie spillefilmprojekt, når optagelserne til komedien "Fidibus" indledes i slutningen af september.

Filmen foregår i pushermiljøet omkring Christiania, hvor den 25-årige Kalle, som læser retorik, hænger ud med vennen Agger og ryger en del fede. Kalle lader sig i et svagt øjeblik - og dem har han mange af - hyre af den lokale storpusher, Paten. Da Paten skal ind...

Læs Mere

Læst 2098 gange

Kilde: Det Danske Filminstitut