Snakes on a plane
Snakes on a plane

(2006)

105 min.

Ingen bedømmelser endnu.

01. sep 2006

09. jan 2007

Snakes on a plane

Action

Thriller

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

$ 33.000.000

Den unge Sean er ude og køre på sin elskede motocross motorcykel på Hawaii, da han tilfældigvis bliver vidne til et brutalt mord på en prominent advokat begået af den notoriske gangster Eddie Kim.

Eddie Kim er berygtet for narkohandel, børneprostitution og våbensmugling og har gennem årene fået opbygget et yderst lukrativt imperium, som Sean nu får mulighed for at sætte en effektiv stopper for ved at anmelde Kim for overlagt mord.

Men Kim og hans nådesløse lejemordere giver ikke op så let. De er klar over, at Sean har set mordet og vil gøre hvad som helst for at stoppe ham, inden han når tilbage til Los Angeles for at anmelde dem.

Heldigvis får den barske FBI agent Neville Flynn nys om Seans vilde flugt fra Kim og hans bande og hjælper ham med at finde en vej væk fra Hawaii og den skruppelløse Eddie Kim. De planlægger at sende et privatfly afsted som en afledningsmanøvre og i stedet selv gå ombord på et charterfly, der skal flyve dem til Los Angeles, men uheldigvis får en lufthavnsansat nys om deres plan og sladrer til Eddie Kim, der lægger en skummel plan for at sætte Sean og Flynn effektivt ud af spillet én gang for alle.

Kim og hans bande smugler hundredvis af livsfarlige giftslanger ombord på charterflyet kort før afgang, og slangerne er til lejligheden blevet tirret grundigt, så de er ekstra farlige for enhver, de møder.

Kort efter afgang slipper slangerne ud og snor sig vej gennem flyets indre. Sean og Flynn samt en gruppe af de øvrige passagerer får nu mere end travlt med at holde slangerne væk – og ikke mindst flyet i luften…