Engle og dæmoner
Engle og dæmoner

(Angels & Demons, 2009)

140 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

13. maj 2009

27. okt 2009

Engle og dæmoner

Action

Mysterier

Thriller

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

Holdet bag fænomenet "The Da Vinci Code" vender tilbage til den meget forventede "Angels & Demons", baseret på bestselleren romanen af Dan Brown. Tom Hanks er igen i rollen som religiøs ekspert Robert Langdon fra Harvard, der endnu en gang fastslår, at kræfter med ældgamle rødder er villige til at gøre alt og intet kan stoppe dem, selv mord, for at fremme deres mål.

Ron Howard dirigerer igen i denne film, der er produceret af Brian Grazer, Ron Howard, og John Calley. Dens manuskript er skrevet af David Koepp og Akiva Goldsman.

Da Langdon finder beviser på genopblussen af et gammelt hemmeligt broderskab kaldet Illuminati - den mest magtfulde underjordiske organisation i historien. Står han også over for en dødelig trussel mod eksistensen af en hemmelig organisation mest foragtede fjende: den katolske kirke.

Da Langdon lærer, at uret tikker på en ustoppelig tidsindstillet bombe lavet af Illuminati, tager han et fly til Rom, hvor han samarbejder med Vittoria Vetra, en smuk og gådefuld italienske videnskabskvinde.

Her påbegyndes en Nonstop, actionpakket jagt gennem lukkede krypter, farlige katakomber, øde katedraler, og endda til hjertet af de mest hemmelighedsfulde boks på jorden, Langdon og Vetra vil følge et 400 år gammelt spor af oldtidens symboler, der markerer Vatikanet eneste håb for overlevelse.