De Fantastiske Fire
De Fantastiske Fire

(Fantastic Four, 2005)

106 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

04. aug 2005

06. dec 2005

Action

Eventyr

Fantasi

Science Fiction

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

$ 100.000.000

Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) – genial opfinder, astronaut og videnskabsmand – er tæt på at få sin livsdrøm opfyldt. Han skal lede en ekspedition ud i det ydre rum og ind i centrum af en kosmisk storm, og her håber han at finde den hemmelige kode i menneskets dna – til gavn for hele menneskeheden.

Men da staten skal spare og trækker sine tilskud tilbage, er hele projektet ved at gå i vasken, indtil Reed modstræbende indgår en aftale med sin gamle rival og onde ånd, mangemilliardæren Victor Von Doom (Julian McMahon), som er parat til at finansiere det hele.

Reeds besætning på rumfærden er hans bedste ven, astronauten Ben Grimm (Michael Chiklis), hans tidligere kæreste og nu leder af Von Dooms genetiske forskning, Sue Storm (Jessica Alba), samt hendes fanden-i-voldske lillebror, piloten Johnny Storm (Chris Evans).

Sammen med Von Doom drager de fire af sted på ekspeditionen. Det hele går som planlagt, indtil Reed opdager, at en fejlberegning af stormens hastighed fører til, at den rammer dem med fuld styrke, uden at de er beredt på det. Og da de er hjemme på Jorden igen, viser det sig, at den på forskellig vis har gjort sin indvirkning på deres gener.

Reed Richards har nu fået evnen til at bøje, strække og udvide sit legeme på enhver tænkelig måde. Som den fleksible Mr. Fantastic fortsætter han sin forskning for at sikre hvert eneste menneske på Jorden en bedre livskvalitet.

Sue Storm er udstyret med evnen til at gøre sig selv usynlig. Og som Den usynlige Kvinde er hun endvidere i stand til at generere usynlige kraftfelter og affyre kraftige, usynlige stød fra sine hænder.

Johnny Storm er nu blevet til Flammen og kan forvandle sig til en levende ildkugle – og hans tilværelse som eventyrer bliver aldrig mere den samme.

Ben Grimm bliver forvandlet til Tingen – en supermenneskelig, superstærk skabning med en uoprettelig orangefarvet stenstruktur. Mange synes, han er væmmelig, men der banker et hjerte af guld under hans barske ydre!

Heller ikke Victor von Doom er gået fri. Den kosmiske stråling får hans hud til at forvandles til stål, giver ham supermenneskelige kræfter og evnen til at affyre dødbringende elektriske stød. Som Dr. Doom sværger han nu hævn over Reed og De fantastiske Fire – med et had så bittert og så inderligt, at man aldrig har set dets lige.