Domino
Domino

(2005)

127 min.

Ingen bedømmelser endnu.

25. dec 2005

25. apr 2006

Domino

Action

Drama

Krimi

Thriller

Frankrig

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

$ 50.000.000

Domino Harveys liv var som ingen andens! Hun kom fra en berømt og rig familie og arbejdede som fotomodel. Men hun var en rebel og en vildkat, der længtes efter adrenalinpumpende spænding og insisterede på et liv i overhalingsbanen.

Ved at komme i lære hos den berygtede og nådesløse Ed Mosbey, blev hun en del af den mest hardcore dusørjæger trio. Frem til sin død som 35-årig i 2005 levede hun vildere, farligere og hurtigere end nogen anden! Dette er en hæsblæsende historie inspireret af en af virkelighedens vildeste, kvindelige dusørjægere.

Heads you live, tails you die!

Instruktøren Tony Scott (Spy Game, True Romance, Enemy of the State) var en stor fan og god ven af virkelighedens Domino Harvey og har i flere år ønsket at lave en actionfilm stærkt inspireret af hendes hæsblæsende tilværelse. Med Kiera Knightley (King Arthur) i hovedrollen og Mickey Rourke (Sin City) som hendes garvede læremester har han formået at give os et indblik i en verden der er så hardcore og barsk at man bliver forbløffet over Dominos valg her i livet.

I filmen ses desuden også Christopher Walken, Lucy Liu og sangerinden Macy Gray i biroller.