Push
Push

(2009)

111 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

20. mar 2009

21. jul 2009

Push

Action

Science Fiction

Thriller

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

Action-thrilleren "Push" graver dybt ind i dødelige verden af psykiske spionage hvor kunstigt forbedret paranormal personer har evnen til at flytte objekter med deres sind, se ind i fremtiden, skabe nye realiteter og dræbe uden nogensinde at røre deres ofre. På denne måde tager en ung mand og en teenage pige kampen op mod et hemmeligt agentur i et kapløb med tiden, der vil afgøre fremtiden for civilisationen.

Afdelingen, en skyggeagtig regeringsorgan, er genetisk ved at omdanne borgere til en hær af psykiske krigere og brutalt afhænder man dem der uvillige til at deltage. Nick Gant (Chris Evans), en anden generation telekinetic eller "mover", har været på flugt siden Divisionen myrdede hans far mere for mere end et årti siden. Han har fundet et fristed i den tætbefolkede by Hong Kong - det sidste sikkre sted på Jorden for flygtning som ham, men kun hvis han kan holde sin gave et hemmeligt.

Nick er tvunget ud af dækkeevne når Cassie Holmes (Dakota Fanning), en 13-årig clairvoyant eller "Watcher", søger hans hjælp med at finde Kira, (Camilla Belle), en undsluppet "pusher", der kan holde den nede for at slutter afdelingen's program. Skubbebåde besidde de farligste af alle psykiske kompetencer: evnen til at påvirke andres handlinger fra indopererer tanker i deres hoveder. Men Cassie's tilstedeværelse snart tiltrækker opmærksomhed i afdelingen menneskelige blodhunde, tvinger Nick og Cassie til at flygte for livet.

Med hjælp af et team af useriøse healere, det usandsynlige duo krydser forsumpet underbelly af byen, forsøger at være et skridt foran på de myndigheder, som de søger til Kira. Men de befinder sig kvadrat i sigtekornet, for afdelingen Agent Henry Carver (Djimon Hounsou), en pusher, der vil stoppe ved intet at holde dem fra at nå deres mål.