Duplicity
Duplicity

(2009)

125 min.

Ingen bedømmelser endnu.

01. maj 2009

29. sep 2009

Duplicity

Krimi

Thriller

Tyskland

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

Afslutningen på den kolde krig har langt fra gjort spioner og hemmelige agenter arbejdsløse. Nu arbejder de bare for de store multinationale selskaber i deres indbyrdes kamp for at opnå en konkurrencefordel.

Sådan er det også for den tidligere CIA-agent Claire Stenwick og MI6-agenten Ray Koval. Deres ekspertise er meget efterspurgt, og de er vant til ikke at spørge om motiverne, men bare skaffe resultaterne.

I dette tilfælde at få fat i en formel og sikre patentet til den virksomhed, de arbejder for, og om desværre ikke den samme. For mens de hensynsløst efterstræber formlen for hvert deres selskab, har de også fået øjne for hinanden. Mens indsatsen forhøjes, og metoderne bliver stadig mere beskidte, vokser deres gensidige respekt og tiltrækning.

Men som gode agenter ved de også, at alle kneb gælder i krig og kærlighed, så hvem spiller dobbeltspil over for hvem og hvornår? Julia Roberts og Clive Owen, der tidligere har spillet sammen i "Closer", er de to dobbeltagenter i kærlighedens og kapitalens krydsfelt.