Pigen der legede med ilden
Pigen der legede med ilden

(Flickan som lekte med elden, 2009)

129 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

18. sep 2009

19. jan 2010

Mysterier

Thriller

Danmark

Sverige

Tyskland

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

"Pigen der legede med ilden" er fortsættelsen til Stieg Larssons "Mænd der hader kvinder (2009)", hvor Michael Nyqvist og Noomi Rapace er tilbage i rollerne som det umage makkerpar Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander.

Blomkvist er tilbage for fuld kraft på Millenniums redaktion, da en kollega og dennes kæreste sætter ham på sporet af en rystende nyhed omhandlende omfattende sexhandel med kvinder mellem Østeuropa og Sverige.

Det der er i starten kan ligne en god journalistisk historie overskygges pludselig af et koldblodigt dobbeltmord.

Salander vender tilbage til Sverige efter et længere ophold i udlandet. Hun har skaffet sig en endog stor sum penge og er for første gang i sit liv økonomisk uafhængig, men da et dobbeltmord opdages i Stockholm, sættes hun i forbindelse med det bestialske rovmord.

Salander bestemmer sig én gang for alle for at gøre op med fortiden og straffe dem, der har gjort hende fortræd, og endnu en gang krydses Blomkvists og Salanders veje.

"Pigen der legede med ilden (2009)" er anden del af Millenium-trilogien, der afsluttes med "Luftkastellet der blev sprængt (2009)", som får premiere i november.