Overscoring
Overscoring

(She's Out of My League, 2010)

104 min.

Ingen bedømmelser endnu.

17. jun 2010

26. okt 2010

Overscoring

Komedie

Romantik

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

En glemt mobiltelefon bliver indledningen til et bekendtskab mellem den akavede sikkerhedsvagt i lufthavnen, Kirk, og den smukke, succesfulde eventmager, Molly.

Et helt umuligt match mener både hans og hendes venner: Han er i bedste fald en 5'er, og hun er en ren 10'er. Men til alles og ikke mindst Kirks store overraskelse lader Molly til at kunne lide ham.

Hun inviterer ham på en date, hun lader sig invitere hjem til hans forældre (hvad der får mændene i huset til at gøre store øjne og kvinderne til at blive jaloux)? og HUN kysser HAM.

Kirks venner føler universets grundvold er blevet rystet, men loyale er de da. De gør nok grin med ham, fordi han i begejstring kommer for tidligt - ikke til, men på en date, men de instruerer ham også i alle mulige (og umulige) intime detaljer, der vil hjælpe Kirk over gabet på fem point mellem ham og hans overscoring.

Jim Field Smith vender den klassiske skala fra 1 til 10 på hovedet med Jay Baruchel og Alice Eve som Kirk og Molly, der skal overbevise omgivelserne (og sig selv) om, at kærlighed gør talblind i den romantiske komedie "Overscoring".