Bølle Bob - Alle Tiders Helt
Bølle Bob - Alle Tiders Helt

(2010)

88 min.

Ingen bedømmelser endnu.

15. jul 2010

18. jan 2011

Familie

Komedie

Danmark

Tilladt for Alle

Tilladt for Alle

Bølle Bob er skolens ballademager, men aldrig rigtig slem og altid underholdende og sjov. Bølle Bobs forældre skal ud at rejse, og Bølle Bob narrer sin tante Anne, der ellers skulle passe ham, til at blive væk. Det giver Bølle Bob frit spil til sine gale streger.

Borgmesteren i Storby, som også er borgmester i Lilleby, har planer om at lukke skolen i Lilleby for at spare penge og han vil i stedet opføre et kemisk værk.

Han får Lillebys skoleinspektør frk. Friis over på sin side ved at love at gøre hende til inspektør på Storby Skole, hvis det lykkes at få jævnet Lilleby Skole med jorden.

Bølle Bob og alle de andre elever vil ikke undvære deres skole, så de starter en modstandsbevægelse. Og Bølle Bob har en plan. Sammen med den gamle rockmusiker Valde vil Bølle Bob og vennerne sætte en musical op, og samtidig få skolens elevtal op igen, så skolen kan få lov at forsætte.

De har kun én uge til at sætte det hele i værk - og de har stærke modstandere i borgmesteren og frk. Friis.

Kort før de musicalen skal begynde, bliver Valde kidnappet af to forbrydere, som Borgmesteren og frk. Friis har hyret og politimesteren bliver bedøvet. Det hele er lige ved at gå galt, da Bølle Bob går i aktion.