50 first dates
50 first dates

(2004)

99 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

25. jun 2004

03. nov 2004

50 first dates

Komedie

Romantik

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

Henry Roth (ADAM SANDLER) er havbiolog og passer dyr i en Sea Life Park på Hawaii. Og når han ikke tager sig kærligt og professionelt af de forskellige svømmende turistattraktioner, tager han sig meget gerne af turisterne selv. Især de kønne piger.

Han er ikke indstillet på de langvarige forbindelser - hans drøm er at tage til Alaska for at studere hvalrossens liv og levned på nærmeste hold. Sådan har vi jo alle hver vores interesser.

En morgen dropper Henry ind på en lokal bar, Hukilau Café, for at søge lidt trøst på en dag, hvor de sædvanlige småproblemer til lands og til vands står i kø for at genere ham - og dér får han øje på Lucy (DREW BARRYMORE).

Lucy er caféens ubetingede smukkeste - og i øvrigt eneste - stamgæst. Henry skaber kontakt, stille og roligt. De aftaler, at de skal mødes dagen efter. Men da Henry næste morgen er klar til at tage konversationen med Lucy fra dagen i forvejen op, er hun afvisende.

Hun ved tilsyneladende og pludselig overhovedet ikke, hvem han er - og bryder sig SLET ikke om den ?familiære tone? han lægger op til.

Lidt efter lidt finder Henry ud af, at Lucy er hovedperson i et beskyttende rollespil som caféens personale, den lokale landsbytosse - og Henry?s bedste ven - Ula (Rob Schneider), Lucy?s far, den upolerede fisker Marlin Whitmore (Blake Clark), hendes body-builder-bror Doug (Sean ?Lord of the Rings? Astin) og andre gode mennesker omhyggeligt har tilrettelagt for at beskytte hende mod et muligt sammenbrud. Som lægen Dr. Keats (Dan Aykroyd) også frygter.

Årsagen til hele denne iscenesatte hverdag er en alvorlig ulykke, som har beskadiget Lucys hjerne alvorligt og uhelbredeligt. Hun har mistet sin korttidshukommelse. De lader nænsomt Lucy gennemleve den samme dag igen og igen. Hendes opfattelse af tid kører så at sige i samme rille - igen og igen. Hun ser den samme avis, de samme mennesker, og oplever den samme dag, hver dag. Hendes tidsfornemmelse er gået i stå.

Henry finder ud af, at han må lægge an på hende hver dag, som om det var den første date. Hun er dagligt nyforelsket - hvis han ellers scorer hende dagligt!