The Kids Are All Right
The Kids Are All Right

(2010)

106 min.

Ingen bedømmelser endnu.

16. sep 2010

25. jan 2011

The Kids Are All Right

Drama

Komedie

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

$ 4.000.000

2

0

Oscarnomineringer:

2011 Actor in supporting role Mark Ruffalo i rollen som Paul

2011 Actress in leading role Annette Bening i rollen som Nic

The Kids Are All Right er en forrygende feel-good komedie om en moderne kernefamilies dilemmaer, når den består af to mødre, to børn og en donorfar. Nic og Jules (Annette Bening og Julianne Moore) har dannet par på godt og ondt i 20 år og bor i en hip bungalow i et boheme kvarter i LA med deres to teenagebørn, Joni og Laser (Mia Wasikowska og Josh Hutcherson).

Nic er en intelligent og ambitiøs kirurg med snorlige holdninger og Jules er en følsom og kreativ sjæl, der aldrig har færdiggjort sine studier og nu prøver lykken som selvstændig gartner.

Laser er ivrig efter faderligt input og presser på, for at Joni, der netop er fyldt 18 år, skal kontakte sædbanken og få navn og nummer på deres donorfar.

Donorfar, Paul (Mark Ruffalo), er totalt cool med at møde sit hidtil ukendte afkom. Den "nybagte" far viser sig at være en tilbagelænet øko-entusiast og college drop out, der driver en succesfuld restaurant.

Han er oven i købet selvforsynende med biodynamiske grøntsager og smukke servitricer til lir efter lukketid. Snart hænger børnene jævnligt ud med deres far og nyder hans afslappede tilgang til livet og improviserede hippiepædagogik.

Men da Laser fortæller sine mødre om Paul, reagerer især Nic voldsomt, af frygt for at hendes familie skal forandres.

Jules derimod er langt mere imødekommende og tiltrækkes af Paul - på en højst overraskende måde.

Mødet mellem Paul og familien bliver et gigantisk kultursammenstød, hvor kønsroller, seksualitet, opdragelse og familieværdier kastes rundt i ét stort komisk kaos.