Mama
Mama

(2013)

100 min.

Ingen bedømmelser endnu.

20. jun 2013

18. jun 2013

Mama

Gyser

Mysterier

Thriller

Canada

Spanien

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

$ 15.000.000

Produceren fra "Pan's Labyrint (2006)" og "Børnehjemmet (2007)" er tilbage med en film samme genre.

En mand dræber flere af hans forretningspartnere og hans fraseparerede ekskone. Derefter kører han væk med sine børn, den unge Victoria og babyen Lilly.

Han kører meget hurtigt på en øde, snedækket vej og ender med at køre galt i skoven. Han tager børnene med til en forladt hytte, der ligger i nærheden af ulykkesstedet.

Han indser de fejl, han har lavet og han forbereder sig derfor på at begå mord og selvmord, men i sidste øjeblik bliver han dræbt af en mærkelig skabning i hytten.

Victoria ser på skabningen, men kan kun se et sløret billede, da hendes briller blev ødelagt i styrtet.

Fem år senere, har deres onkel Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) og hans kæreste Annabel (Jessica Chastain) søgt alle steder efter efter sin bror og niecer ved hjælp af arven fra sin bror.

De støder på den ødelagte bil og søger rundt i skoven, hvor de finder hytten med de 2 børn.

I mellemtiden er de blevet helt dyriske, hvor Victoria fysisk afskærmer Lilly i en defensiv holdning til de ubudne gæster.

De kommerer i behandling hos psykiateren Dr. Dreyfuss. Der er en juridisk tvist forældremyndigheden over børnene mellem Lucas og en rig tante på børnenes mors side, men retten stiller spørgsmålstegn ved Lucas og Annabel's evne til at have 2 børn i en lille lejlighed med lille indtægt på grund af deres særlige behov.

Dr. Dreyfuss accepterer imidlertid at anbefale Lucas og Annabel som børnenes værger, så længe de er enige om at flytte ind i et speciel hjem, som bruges til at udføre casestudier, vel vidende at han ikke ville være i stand til at overvåge deres fremskridt, hvis deres tante ville få forældremyndigheden.

Men er det nu også det eneste familien skal bekymre sig om?