The Last Stand
The Last Stand

(2013)

100 min.

Ingen bedømmelser endnu.

07. mar 2013

04. jul 2013

The Last Stand

Action

Krimi

Thriller

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

$ 30.000.000

I actionfilmen "The Last Stand" lever Owens (Arnold Schwarzenegger) et stille liv som sherif i den søvnige grænseby Summerton Junction.

Han har trukket sig tilbage fra sit job som politibetjent i Los Angeles og håber egentlig bare på at nyde de sidste år som aktiv lovhåndhæver. Imens er en berygtet narkobaron på flugt fra FBI i en specielt udstyret bil med et gidsel og et slæng af hårdkogte bandemedlemmer.

Hans mål er at krydse grænsen til Mexico, og vejen går i den forbindelse forbi Summerton Junction. Den samlede politistyrke har kun ét sidste forsøg til at stoppe ham, og Owens bliver en vigtig brik i regnskabet.

Efter en årrække som guvernør i Californien er verdens måske største actionstjerne gennem tiderne, Arnold Schwarzenegger, tilbage på det hvide lærred.

Det er hans første hovedrolle siden "Terminator 3: Rise of the Machines (2003)", men sidste år optrådte han kort i "The Expendables 2 (2012)", og senere i år kan vi opleve ham i fængselsfilmen "The Tomb (2013)"over for Sylvester Stallone.

"The Last Stand" er den sydkoreanske instruktør Jee-woon Kims første amerikanske produktion, men han er kendt i Vesten for film som "A Tale of Two Sisters (2003)" og "A Bittersweet Life (2005)".