The Identity Thief
The Identity Thief

(Identity Thief, 2013)

111 min.

Ingen bedømmelser endnu.

16. maj 2013

29. aug 2013

The Identity Thief

Komedie

Krimi

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

$ 35.000.000

Jason Bateman "De Satans Chefer (2011)" og Melissa McCarthy "Brudepiger (2011)" har hovedrollerne i denne film om en identitets tyv, en all-star komedie, hvor en almindelig fyr er tvunget til ekstreme foranstaltninger for at rense sit navn. Med alt at tabe efter hans identitet bliver stjålet, vil han finde ud af, hvordan sindsyg man kan blive i forsøget på at løse en dårlig kredit score.

Ubegrænsede midler har tilladt Diana (McCarthy) at leve livet i udkanten af ​​Miami, hvor dronningen af detail køber alt hvad hun lyster. Der er kun én fejl: Det ID hun bruger til at finansiere disse indkøbsorgier er ikke hendes, men en "Sandy Bigelow Patterson". Det tilhører Jason Bateman, der bor på den anden side af USA

Han har kun 1 uge til at finde den person, der misbruger hans identitet, før hans verden vil falde fra hinanden. Den virkelige Sandy Bigelow Patterson tager sydpå for at konfrontere kvinden med som har fusket sig til hans liv. Og da han forsøger at bestikke, tvinge og overtale hende de 2.000 miles til Denver, finder han ud af, hvor svært det er at få dit navn tilbage.

Instrueret af Seth Gordon "De Satans Chefer (2011), produceret af Scott Stuber "Ted (2012)".