The Big Wedding
The Big Wedding

(2013)

89 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

13. jun 2013

01. okt 2013

The Big Wedding

Komedie

USA

Tilladt for Alle

Tilladt for Alle

$ 35.000.000

Don og Ellie Griffin (Robert De Niro og Diane Keaton), der har været skilt i mange år, tvinges af omstændighederne sammen igen.

Deres adoptivsøn, Alejandro, skal giftes med sit hjertes udkårne, Missy, og beder dem om at lade som om de stadig er gift, bare for denne ene weekend, for ikke at støde sin biologiske og meget religiøse mor, der har meldt sin ankomst til brylluppet.

Don og Ellie ved med det samme, at det vil blive svært pludselig at skulle spille et lykkeligt gift par, men det er vand i forhold til Dons mangeårige kæreste, Bebe, der ikke har tænkt sig sådan uden videre at blive desavoueret, uden lige at sætte sit helt personlige præg på brylluppet.

Og som om det ikke var kompliceret nok, har resten af familien Griffin deres egne udfordringer, da Lyla (Katherine Heigl) skjuler en stor hemmelighed, hendes bror Jared (Topher Grace) er bekymret for sit kærlighedsliv og brudgommen Alejandro forsøger at holde sammen på det hele, herunder sin brud, hendes ultra-republikanske forældre og sit løfte om at blive gift af den lokale præst, (Robin Williams) til et stort anlagt, katolsk bryllup i haven.