Når Du Mindst Venter Det
Når Du Mindst Venter Det

(Something's Gotta Give, 2003)

128 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

20. feb 2004

25. nov 2010

Komedie

Romantik

USA

Tilladt for Alle

Tilladt for Alle

Efter den succes med "What Women Want (2000)" er instruktøren Nancy Meyers klar med en ny romantisk komedie om kærlighedens veje, der i sandhed er uransagelige.

Harry Sanborn (Jack Nicholson) er en uforbederlig skørtejæger, hvis libido er meget yngre end hans alder. Under det, der skulle have været en romantisk weekend med hans seneste erobring Marin (Amanda Peet), får Harry pludselig smerter i brystet.

De to turtelduer befinder sig i Marins mors strandhus, og de tør ikke andet end at blive der. Marins mor Erica (Diane Keaton), der er en succesfuld manuskriptforfatter, plejer den syge Harry, og pludselig begynder Harry at forelske sig i hende.

Den gamle playboy har normalt ingen interesse for kvinder på sin egen alder, men ikke nok med, at han pludselig skal forholde sig til sine varme følelser for Erica - han får også konkurrence fra en charmerende og meget yngre læge (Keanu Reeves), der egentlig kommer for at tilse Harry, men ender med at bruge al sin energi på Erica.

Harry, der ellers altid har tjek på kvinder og kærlighed, oplever pludselig, at begge dele kan blive mægtigt besværligt... men også meget morsomt!