Svindel På Højt Plan
Svindel På Højt Plan

(Tower Heist, 2011)

104 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

10. nov 2011

27. mar 2012

Svindel På Højt Plan

Action

Komedie

Krimi

USA

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.

$ 75.000.000

De er vidner til hans iøjnefaldende succes hver dag, finansmanden Arthur Shaw, der bor i penthouselejligheden.

Hvad skulle være mere nærliggende end at bede ham tage sig af medarbejdernes pensionsopsparing? Men Josh Kovaks og hans kolleger vågner op til de barske realiteter, da Shaw bliver sat i husarrest af FBI sigtet for svindel til flere milliarder – også medarbejdernes surt opsparede pensionsmidler.

Men Kovaks og hans venner har en mistanke om, at deres penge stadig er i hans besiddelse, og at de ’bare’ skal snuppe dem igen. For næsen af Shaw og FBI. Med hjælp fra barndomsvennen og småsvindleren Slide går Kovaks og de andre ejendomsfunktionærer ind i indbrudsbranchen med al deres viden om, hvordan en luksusejendom i New York fungerer bag kulissen.

Brett Ratner styrer en fornem trup af komikere gennem et kup af skyhøje dimensioner i Tower Heist, blandt andet Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda, Matthew Broderick og Tea Leoni. I en virkelighed, hvor Wall Street vakler, og finansfolk bedrager for millioner, giver de her den lille mand oprejsning ved at efterlade regningen hos dem, der har holdt gildet.