To the Wonder
To the Wonder

(2012)

112 min.

Ingen bedømmelser endnu.

04. jul 2013

14. nov 2013

To the Wonder

Drama

Romantik

USA

Tilladt for Alle

Tilladt for Alle

I "To the Wonder" nyder forelskede Neil og Mariana hinanden på øen Mont St. Michel i Frankrig - kendt som ”The Wonder of the Western World”.

To år senere er Neil og Mariana bosat i en lille by nær Oklahoma, og deres kærlighed er sat på vågeblus. Neil arbejder som miljøinspektør, og da han opdager, at en af byens virksomheder forurener området, skaber det konflikt i forhold til arbejderne, der frygter at miste deres levebrød.

I mellemtiden udløber Marianas visa, så hun rejser tilbage til Frankrig, og Neil genoptager kontakten til sin gamle flamme, Jane. Snart er han splittet mellem de to kvinder.

"To the Wonder" er instrueret af Terrence Malick, der tidligere har stået bag den stjernespækkede krigsfilm "The Thin Red Line (1998)" og senest det prisvindende drama "The Tree of Life (2011)".

Malicks nye film blev optaget tilbage i 2010, og foruden Ben Affleck (Argo), Rachel McAdams (Midnight in Paris) og Olga Kurylenko (Quantum of Solace) byder rollebesætningen også på spanske Javier Bardem (No Country for Old Men) i rollen som en præst, der er kommet i tvivl om sit kald.

"To the Wonder" er ligesom Malicks forrige værker en film, der behandler livets store spørgsmål - denne gang hvordan kærlighedens mange faser kan transformere, ødelægge og forny et menneskes liv.