The Bling Ring
The Bling Ring

(2013)

90 min.

Ingen bedømmelser endnu.

11. jul 2013

14. nov 2013

The Bling Ring

Drama

Krimi

Frankrig

Japan

Tyskland

UK

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

$ 20.000.000

"The Bling Ring" handler om Rebecca, Nicki, Chloe og Sam. En gruppe teenagers, der er uendeligt fascinerede af berømtheder og ikke mindst deres tøjstil og attitude.

Særligt Rebecca stiller sig ikke tilfreds med sit almindelige liv, og hun inddrager sin nye bedste ven, den homoseksuelle Marc, i jagten på en markant mere spændende hverdag.

Hvad der starter som en fascination af de kendtes privatliv, udvikler sig hurtigt til deciderede indbrud i de dyre Hollywood-hjem.

Snart har Rebecca fået sine veninder med på den kriminelle løbebane drevet af en stadig stigende begejstring for den ekstravagante livsstil udlevet af deres egne ofre.

Med filmen fortsætter Sofia Coppola sin kryptiske fascination af berømtheders privatliv eller mangel på samme, som også er et emne i instruktørens tre forrige film, "Lost in Translation (2003)", "Marie Antoinette (2006)" og "Somewhere (2010)".

Filmen er baseret på Vanity Fair-artiklen "The Suspects Wore Louboutins" om den virkelige bande, som brød ind i bl.a. Paris Hilton og Lindsay Lohans hjem.