Kvinden i buret
Kvinden i buret

(2013)

97 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

03. okt 2013

23. jan 2014

Krimi

Thriller

Danmark

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

Carl Mørck har sammen med to kollegaer været involveret i en sag, der medfører, at en kollega dør, en anden invaldideres og han selv bliver ramt af skud. Efter lidt tid er han klar til genoptage arbejdet igen, hvilket ikke er lige populært blandt de øvrige kollegaer, som bl.a. synes han er svær at samarbejde med. Derfor passer det alle godt, at udpege ham som leder af den ny afdeling for henlagte sager.

Sammen med sin medhjælper Assad tager de efter noget tid i fat i sagen om den forsvundne folketingspolitiker Merete Lynggard, som har været væk mere end 5 år.Det er fra start usikkert om hun er død, har været udsat for en forbrydelse eller bare er forsvundet efter eget ønske. Alle taler dog om, at hun var en særdeles dygtig politiker med stor sucess, og det vil virke underligt, hvis hun ville stikke af.

Et af spørgsmålene er om nogen har haft et motiv for at dræbe Merete Lynggard, evt. politiske modstandere, eller om der er noget i det private under overfladen. Det lader ikke til, at hun har haft forhold til nogle mænd trods meget opmærksomhed fra det modsatte køn.

Imidlertid kommer der brugbare oplsyninger frem i sagen, da Afdeling Q gransker i Lynggard´s famlies skæbne fra en bilulykke.