Finding Forrester
Finding Forrester

(2000)

136 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

11. apr 2001

15. aug 2001

Drama

USA

Tilladt for Alle

Tilladt for Alle

$ 43.000.000

Jamal Wallace er en yderst velbegavet ung sort dreng, som er vokset op i Bronx. Både i skolen og på basketball-banen er hans talent ikke sådan at overse, og netop det skaffer ham billet til et overklasse-college.

Da han begynder at aflevere nogle meget geniale skriftlige opgaver, får en bitter lektor, som ikke selv kan forfatte noget stort og derfor mener, at han skal lære andre kunsten, en mistanke om, at Jamal snyder.

En sort knægt fra Bronx kan umuligt have skrevet, hvad Jamal rent faktisk gør! Sideløbende er Jamal, uden at vide det, stødt på forfatteren til et yderst hædret og berømt mesterværk med den sigende titel "Avalon Landing", nemlig William Forrester.

"Avalon Landing" er det eneste værk, Forrester har valgt at få udgivet. Han kunne med sikkerhed have skrevet flere, men efter debut-succesen kravlede han ind i sig selv og undgik omverdenen.

Finding Forrester er en varm og skøn film om nogle af livets store ting, og stilmæssigt ligger den meget tæt op ad Gus Van Sants egen "Good Will Hunting". Det er længe siden, Sean Connery har spillet så godt, og det nye ansigt, Rob Brown (Jamal), gør det fantastisk.