Charlie's Angels: Uden Hæmninger
Charlie's Angels: Uden Hæmninger

(Charlie's Angels: Full Throttle, 2003)

106 min.

Hel stjerneHel stjerneTom stjerneTom stjerneTom stjerneTom stjerne 37 % (4 stemmer)

27. jun 2003

26. nov 2003

Charlie's Angels: Uden Hæmninger

Action

Komedie

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

De tre smukke engle, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) og Alex (Lucy Liu) bliver sat på en vanskelig opgave. Regeringen vil gerne give samarbejdsvillige vidner i alvorlige retssager beskyttelse - en aktuel problemstilling flere steder i verden. De kan få tilbudt en ny identitet og få et 'nyt' liv i et andet miljø, langt fra forbryderne - det afgørende er, at de beskyttes som vidner.

Da samme værdifulde vidner pludselig og under mærkværdige omstændigheder dør, da værdifulde informationer om hvem, det drejer sig om, tilsyneladende er faldet i de forkerte hænder, må Charlie's engle i aktion. De har maskulin assistance (selv om den ikke er streng nødvendig) af Jimmy Bosley (Bernie Mac). Deres ekspertise forklædning, undercover-arbejde og østens kampsporte betyder, at de ganske udmærket kan arbejde alene.

Interessen, mistanken, samler sig om Madison Lee (Demi Moore), en forhenværende engel, som synes af have svigtet nogle af sine gamle idealer.

Det hele starter i Mongoliet og slutter med, at Dylan sætter sine bedste veninders liv på spil.

Spillefilmen "Charlie's Angels" fra 2000 var baseret på en populær amerikansk TV-serie af samme navn. Den blev et stort internationalt hit, så der blev naturligvis hurtigt dækket op til en efterfølger. Drew Barrymore ville endda, sammen med andre producenter, sætte penge i to'eren, men kun hvis det betød, at hun rollemæssigt ikke bare skulle gentage sig selv.

Kun hvis det betød, at man lavede en film, der ikke var en træt kopi af etteren.

"Charlie's Angels: Full Throttle" skulle afsløre nye sider af det effektive kvindelige trekløver i det nye årtusinde og sætte lidt mere speed på både action og humor. Hele tiden med bevidstheden om og respekten for at 'englene' startede med at svæve ind på de små TV-skærme i midten af 1970'erne, og at der nærmest er en ny generation af Angels-fans, der ikke var med fra starten.

Drew Barrymore blev drivkraften bag to'eren og det var hende, som overtalte Cameron Diaz til at gå i action endnu en gang. Og det var Drew der fik Demi Moore overtalt til at spille rollen som den 'faldne engel' Madison Lee - en rolle der fra begyndelsen var skrevet til netop Demi Moore.

En anden blandt flere head-hunted stjerner er John Cleese. Med erfaring i rollen som Q i de seneste Bond-film og markante, nærmest hovedløse præstationer i Harry Potter-eventyrerne var den gamle Monty Python-stjerne oplagt i rollen som Alex' far, som naturligvis ikke aner noget som helst om, hvad datteren beskæftiger sig med.