Runner Runner
Runner Runner

(2013)

91 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

26. sep 2013

13. feb 2014

Runner Runner

Drama

Krimi

Thriller

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

Filmen "Runner Runner" handler om den fattige matematikstuderende Richie. Da et poker-site frarøver alle hans uddannelsespenge, tager han sagen i egen hånd.

Snart sidder Richie på et fly på vej til Costa Rica for at opsøge manden bag sitet, milliardæren Ivan Block. Da de endelig mødes, imponeres Ivan af den unge mands gå-på-mod og beslutter sig for at tage ham under sine vinger.

Richie oplever pludseligt det liv i sus og dus, som han altid har drømt om, men samtidig skal han navigere rundt i industriens underverden, der er lige så farlig, som den er luksuriøs.

Da Richie pludseligt kontaktes af FBI, må han erkende, at han er ude, hvor han ikke kan bunde… og at huset altid vinder.

"Runner Runner" er en thriller om snyd og bedrag af instruktøren bag den veldrejede "The Lincoln Lawyer (2011)". Brad Furmans nye film har to af Hollywoods mest eftertragtede mænd i de bærende roller, Justin Timberlake fra "Friends with Benefits", der laver film sideløbende med sin musikkarriere, og Ben Affleck "Argo (2012)", der på det seneste har høstet stor succes som instruktør.