A History of Violence
A History of Violence

(2005)

96 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

11. nov 2005

21. mar 2006

Drama

Krimi

Thriller

Tyskland

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

$ 32.000.000

1

0

Oscarnomineringer:

2006 Actor in supporting role William Hurt i rollen som Richie Cusack

Restaurant-indehaveren Tom Stall lever et lykkeligt og tilbagetrukket liv med sin kone, juristen Edie, og deres to børn i den lille flække Millbrook, Indiana. Familiens idylliske hverdag bliver dog brutalt forandret, da Tom en aften bliver udsat for et røverisk overfald i sin restaurant. Men Tom nægter at overgive sig. Han mobiliserer alt mod og skyder de to tyve for at redde både sig selv og gæsterne i restauranten.

Dagen efter er Toms billede på forsiden af alle landets aviser og nyhedsstationer, og han bliver – meget mod sin vilje – hvirvlet ind i en sand mediestorm. Alle vil tale med helten, der har reddet sine kunders liv. Men Tom selv er alt andet end begejstret for denne nyvundne berømmelse, og han forsøger indædt at få sin og familiens hverdag tilbage på rette, rolige spor. Problemerne for Tom og hans familie tårner sig dog for alvor op, da en mystisk mand ved navn Carl Fogarty dukker op i byen og anklager Tom for at have generet ham nogle år tilbage .

Tom og Edie må da kæmpe en brav kamp for at mane disse – tilsyneladende – falske rygter i jorden, der truer med at ødelægge deres solide forhold. Og samtidig bliver de tvunget til at tage stilling til de skjulte sandheder om hinanden, der langsomt dukker op til overfladen.