Cinderella Man
Cinderella Man

(2005)

144 min.

Ingen bedømmelser endnu.

16. sep 2005

30. jan 2006

Biografi

Drama

Historie

Romantik

Sport

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

$ 88.000.000

1

0

Oscarnomineringer:

2006 Actor in supporting role Paul Giamatti i rollen som Joe Gould

Depressionen har lagt sin tunge skygge over hele USA. For den håbefulde bokser Jim Braddock ligger tilværelsen yderligere i ruiner, fordi en skade har ødelagt hans karriere.

Han mister sin licens til at bokse professionelt og må forsørge sin kone og sine tre børn som daglejer på havnen. Hans gamle manager Joe Gould får ondt af ham og skaffer han en sidste kamp, og det er en chance Braddock ikke kan lade gå fra sig.

Ikke blot holder han ud mod favoritten – det lykkes ham at vinde. Stolt vælger Braddock at betale sin socialhjælp tilbage med sine præmiepenge, og pressen og publikum elsker historien om bokseren, der har rejst sig fra støvet.

Jim Braddock – The Cinderella Man – går fra kamp til kamp, indtil han kan udfordre verdensmesteren Max Baer – en yngre, højere og stærkere bokser, hvis formidable slag er kendt for at være dødbringende.

Ron Howard fortæller den sande historie om bokselegenden Jim Braddock, der blev en folkehelt under Depressionen, da det lykkedes ham at kæmpe sig til et comeback. Ikke for at blive mester, men for at kunne forsørge sin familie. Russel Crowe lægger krop og næver til titlens Cinderella Man, mens Renée Zellweger spiller hans trofaste hustru Mae.