The Sessions
The Sessions

(2012)

95 min.

Ingen bedømmelser endnu.

07. mar 2013

20. mar 2013

The Sessions

Drama

Komedie

Romantik

USA

Tilladt for Alle

Tilladt for Alle

$ 1.000.000

1

0

Oscarnomineringer:

2013 Actress in supporting role Helen Hunt i rollen som Cheryl

I det romantiske drama "The Sessions" er Mark er veluddannet sindsfrisk poet, hvis kropsfunktioner er lammet af polio, og derfor må leve i en jernlunge døgnet rundt.

På det sidste er Marks tanker begyndt at kredse om sex og især spørgsmålet, om den snart fyrreårige jomfru overhovedet er i stand til at udføre akten?

Hans hjælper Vera (Moon Bloodgood) præsenterer ham derfor for muligheden i professionel hjælp, og efter kyndig vejledning og spirituelt samtykke hos sin præst (William H. Macy) hyrer Mark sex-surrogatet Chreyl (Helen Hunt). Ifølge reglerne kan de to kun afholde i alt seks sessioner, men dette er mere end nok til at søsætte et fascinerende forhold og kickstarte Marks manddom.

"The Sessions" bygger på Mark O'Briens sandfærdige artikel om sex og invalide og er på trods af sit tema en feel good-film, der sætter fokus på et sjældent udforsket emne i filmverdenen.

De to hovedrolleindehavere i "The Sessions", John Hawkes (Winter's Bone) og Helen Hunt (As Good as It Gets), blev nomineret til Golden Globes for deres præstationer, og Helen Hunt modtog endvidere en Oscar-nominering.