Rabbit Hole
Rabbit Hole

(2010)

91 min.

Ingen bedømmelser endnu.

03. feb 2011

07. jun 2011

Rabbit Hole

Drama

USA

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.

$ 5.000.000

1

0

Oscarnomineringer:

2011 Actress in leading role Nicole Kidman i rollen som Becca

Becca og Howie Corbett (Nicole Kidman og Aaron Eckhart) er begge tynget af sorg efter deres lille dreng er død efter at blevet kørt over af en bil, da han løb efter familiens hund ud på gaden. Men de bearbejder deres sorg på helt forskellig vis her otte måneder efter ulykken.

Howie er ulykkelig, men søger at dæmpe sit tab ved at indlede et venskab med en kvinde fra terapigruppen (Sandra Oh) og vil gerne have deres hund tilbage, som han mener, kan bringe familien trøst.

Becca føler omvendt kun smerte indenfor husets fire vægge, men ser en dag tilfældigvis den unge mand, der kørte deres dreng ned. Hun opsøger ham og gennem små samtaler forsøger de at knytte bånd og nå en gensidig forståelse og tilgivelse.

Ingen af dem er særligt forstående overfor modpartens reaktion og da den unge mand Jason (Miles Teller), opsøger dem i deres hjem, er det for meget for Howie.

Beccas mor, Nat (Dianne Wiest), har sine egne spøgelser at slås med, men er dog med til at lirke op for de indestængte følelser. Men kan man overhovedet nå en lykke efter en så tragisk begivenhed har sprængt ens tilværelse i stykker?