In Time
In Time

(2011)

109 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

01. dec 2011

01. apr 2012

Action

Science Fiction

Thriller

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

$ 40.000.000

In Time udspiller sig i en fjern fremtid, hvor tid bogstavelig talt er lig med penge. Når et menneske fylder 25, bliver det via en elektronisk overførsel udstyret med en digital tidtæller på underarmen, hvorefter det har yderligere et år at leve i. Hvis man vil leve længere må man gennem arbejde optjene tid, som også er den 'valuta', hvormed man betaler for alle livets fornødenheder – eller man kan stjæle den eller arve den. Til gengæld bliver man aldrig fysisk ældre end den dag, man fyldte 25, og hvis man har tid nok på kontoen, kan det fortsætte til evig tid.

Will Salas (Justin Timberlake) er en af de mange 'tidslaver', der lever minut for minut "fra uret til munden", indtil han ved et lykketræf kommer i besiddelse af en formue af tid, som køber ham adgang til de riges verden, tror han. For så let går det ikke. Man bliver ikke bare uden videre accepteret i dette univers, hvor folk svømmer i tid: minutter, timer, måneder, år.

Snart er Will jaget bytte, og sammen med den stenrige milliardærarving, Sylvia (Amanda Seyfried), kaster han sig ud i en hæsblæsende flugt med den garvede timekeeper Leon (Cillian Murphy) lige i hælene.