Street Kings
Street Kings

(2008)

109 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

25. apr 2008

09. sep 2008

Street Kings

Action

Krimi

USA

Tilladt over 15 år

Tilladt over 15 år

$ 20.000.000

Tom Ludlow (Keanu Reeves) er en garvet LA-strømer, som er ubetinget loyal over for korpset og ikke mindst over for sin nærmeste foresatte, den magtfulde captain Jack Wander (Forest Whitaker). For Ludlow og hans kolleger er politiarbejdet en hårfin balancegang mellem håndhævelsen af lov og orden og den korrumpering af magten, der lurer lige under overfladen.

Da Ludlow en dag befinder sig det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, og det hele eksploderer rundt om ham, hvirvles han ud i en sand lavine af forræderi og dobbelt forræderi, samtidig med at hele afdelingen har den tunge ånde fra Internal Affairs pustende i nakken. Ludlow kastes ud i en overlevelseskamp, hvor han må finde ud af, hvem af sine kolleger han kan stole på – om nogen …

Street Kings er – ligesom bl.a. Curtis Hansons "L.A. Confidential" (1997), Ron Sheltons "Dark Blue" (2002) og Brian De Palmas "The Black Dahlia" (2006) – baseret på et forlæg af James Ellroy, USA’s p.t. mest hårdkogte forfatter, som i sine historier konstant kredser om, hvor grænsen går, når politifolk skal tage stilling til, i hvor høj grad målet helliger midlerne.