Mød vores nabo
Mød vores nabo

(Duplex, 2003)

99 min.

Der er ikke nok bedømmelser.

23. jun 2004

Mød vores nabo

Komedie

Tyskland

USA

Tilladt over 11 år

Tilladt over 11 år

Det unge, succesfulde par Alex og Nancy finder endelig svaret på deres boligdrømme, da de køber et 2-etagers hus i Brooklyn. Med huset følger lejeren af overetagen, den søde, ældre og svage mrs. Conelly. Men skindet bedrager og fru Conelly viser sig at være frisk som en havørn og overboen fra helvede!!

Efter at have drevet Alex og Nancy til vanvid, gjort dem begge arbejdsløse... og søvnløse, begynder de at overveje, om man ikke kan skaffe hende af vejen ... Danny DeVito (Batman Returns, Get Shorty, Twins) er ikke bare konge af komedie som skuespiller, men har udfoldet sine humoristiske evner i instruktørstolen på denne film, hvor to unge menneskers idyl tilsættes et styk vanvittig, ældre dame.

I rollerne som Nancy og Alex ses de to drevne komiske talenter, Drew Barrymore (Charlie?s Angels, Confessions of a Dangerous Mind) og Ben Stiller (Vild med Mary, Meet the Parents), mens deres besværlige lejer spilles genialt af den charmerende Eileen Essell (Ali G Indahouse). En grinagtig og giftig historie!