Johnny Depp: Pensionering er ikke så langt væk!
Johnny Depp: Pensionering er ikke så langt væk!

Oprettet: 30. July 13 kl. 15:11

Johnny Depp, der fyldte 50 i sommer lige før udgivelsen af "​​The Lone Ranger", fortsætter med at antyde, at han ser frem til pensionering. "Er der mere stille ting, jeg ikke ville have noget imod at gøre? Ja, det ville jeg ikke have noget imod det, "sagde han til BBC Susanna Reid. "Jeg vil ikke sige, at jeg stopper hvert øjeblik, men jeg vil sige det er nok heller ikke alt for langt væk."

Depp beroligede Reid med, at hans pensionsordninger ikke ville ødelægge fremtidige potentielle efterfølgere til Pirates of the Caribbean og Alice i Eventyrland, men skuespilleren udtrykte sin udmattelse over livet som skuespiller. Efterfulgt af et citat af han afdøde ven Marlon Brando: "Når du lægger den mængde dialog, du siger om året for eksempel, og du indser, at du har sagt flere skrevne ord, end du rent faktisk har haft en chance for at sige dine egne ord, begynder du at tænke på skuespillet som en sindssyg mulighed for et menneske."

I juni udtrykte Depp lignende bemærkninger til Rolling Stone, ærgerlig over "livet som en flygtning," som stjernestatussens krav giver. "Jeg kan ikke sige, at jeg ønsker at gøre dette i yderligere 10 år," sagde han.

For en fyr, der taler om pensionering, er Depp bemærkelsesværdigt optaget: Han er igang med at filme "Transcendence", hvor Wally Pfister er instruktør, og han har en hovedrolle i "Mortdecai" for instruktøren af "Secret Window" David Koepp, hvor Johnny Depp også havde hovedrollen og i den stjernespækkede "Into the Woods", hvor han skal spille The Wolf.

Tilbage

Læst 3037 gange

Kilde: Entertainment Weekly