Drew Barrymore
Drew Barrymore

Nationalitet: USA

Fødselsdato: 22. februar 1975

Bedste Film:

"Mød vores nabo" (50%) som Nancy Kendricks

Antal film: 6

Fansite: www.drew-barrymore.org

Allerede i midten af 20'erne kunne den smukke blonde skuespiller med det varme smil og til tider farlige blik i øjnene, se tilbage på en lang og turbulent karriere, hvor hun i perioder ofte fandt vej til de kulørte blades spalter for sine udskejelser uden for det hvide lærred.

Som medlem af en gammel skuespillerfamilie stod det næsten skrevet i stjernerne, at Drew Blythe Barrymore skulle følge samme karrierevej. Allerede inden sin et års fødselsdag var hun med i en tv-reklame, og hun huskes stadig for sin rolle i Spielbergs "E.T. (1982)".

Senere begyndte hun at lege med stoffer, sprut og andre farlige fristelser og vendte først for alvor tilbage til rampelyset i sidste halvdel af 90'erne, blandt andet med den feministiske road-movie "B...

Læs Mere

ET ringer til jorden igen

ET ringer til jorden igen

Oprettet: 24. July 05 kl. 00:33

Det forlyder at Drew Barrymore er ivrig efter at lave en fortsættelse til filmen "E.T." (1982), og at hun forsøger at få Steven Spielberg med på projektet.

En kilde siger: "Drew har talt med Steven Spielberg om det. Selvom han i starten troede at hun mente det som en joke, overvejer han det nu kraftigt. Drew føler at verden har brug for en 'feel-good' film som "E.T." og hun vil g...

Læs Mere

Læst 2267 gange

Kilde: Dark Horizons