Bruce Willis
Bruce Willis

Nationalitet: USA

Fødselsdato: 19. marts 1955

Bedste Film:

"Pulp fiction" (91%) som Butch Coolidge

Antal film: 26

Fansite: www.brucewillispl.com

Bruce Willis blev født på den amerikansk militærbase i Ida-Oberstein i Vesttyskland d. 19. marts 1955. Han blev dog fra 2 års alderen opfostret i New Jersey.

Efter at have bestået High School havde han mange forskellige underlige jobs. Han arbejde blandt andet som harmonika spiller i et blues band kaldet "Loose Goose" og har udgivet albummet "The Return of Bruno" som er et album med moderne blues og soul.

Bruce Willis er blandt andet kendt for rollen som John McClane i "Die Hard" serien, hvor han har spillet sammen med Alan Rickman, som er skurken i den første film i serien og kendt fra "Harry Potter".

Han fik i 1998 en rolle i Blockbusteren "Armageddon". Denne film var med til igen at give Wi...

Læs Mere

America's Favorite Movie Star er Denzel Washington

America's Favorite Movie Star er Denzel Washington

Oprettet: 21. January 08 kl. 18:13

Denzel Washington topper listen "America's favorite movie stars" for andet år i træk. Hovedrolle indehaveren i American Gangster Denzel Washington slår Tom Hanks i kampen om førstepladsen i "Harris" årlige afstemning. Johnny Depp er hoppet op med 4 placeringer og ligger nu på 3. pladsen i forhold til sidste års afstemning. Den højest rangerede kvinde er Julia Roberts som nummer 4. Den afdøde ...

Læs Mere

Læst 5312 gange

Kilde: IMDB