Heath Ledger
Heath Ledger

Nationalitet: Australien

Fødselsdato: 4. april 1979

Døde den: 22. januar 2008

Bedste Film:

"The dark knight" (83%) som Jokeren

Antal film: 3

Fansite: www.heathledger.net

Oscarnomineringer: 1

2006 Actor in leading role i Brokeback Mountain som Ennis Del Mar

Heath Ledger har trods sin alt for tidlige død alligevel noget at være med i 18 film.

Han har været at se i adventure komedien "A knight's tale" (2001), hvor han spiller undersåtten som griber muligheden med lidt list og snyd til at blive noget. I den krigshistoriske film "The Patriot" (2000) spiller han blandt andet sammen med Mel Gibson. Heath Ledger spiller en af Mel Gibson's sønner i filmen.

Af nyere dato har han spillet med endnu en adventure komidie "The brother Grimm" (2005), hvor han spiller en af de to Grimm brødre.

Senere i året 2005, havde han en hovedrolle i "Brokeback Mountain", hvor han spiller ung cowboy, som bliver tiltrukket af en anden mand. Denne hovedrollen indbragte Heath Led...

Læs Mere

The Godfather ikke længere bedst

The Godfather ikke længere bedst

Oprettet: 30. July 08 kl. 05:42

På IMDB's "Top 250" over film er det ikke længere "The Godfather" (1972), som har førstepladsen. Sådan har det ellers været i mange år, men efter præmieren på "The dark knight" (2008), så er "The Godfather" blevet vippet af pinden.

Dette kan skyldes, at der er mange der lige har været inde og se filmen og derfor har stemt inde på IMDB.com. Det kan været alt den medieomtale filmen har få...

Læs Mere

Læst 3966 gange

Kilde: IMDB